5-daagse supervisie in Spanje (35 uur)

medium_dos_iberos_4_1_73f389626b_e3b7d2a2e7_e67b992542_04c06089b5
kies_voor_een_van_onze_5200661082_1913a0ce37_59aa93db2f
medium_dos_iberos_1_1_b5ad9d6096_0cf438cea0_b57d223ba4_27ac8ba83e

Dos Iberos Luxery Boutique B&B

Deze supervisie midweek is een all-in arrangement in Dos Iberos Luxury Boutique Bed&Breakfast in Andalusie, inclusief vliegticket (met handbagage), transfer, overnachtingen, breakfast, lunch en diner (muv woensdag). Elke supervisant heeft een eigen kamer met luxe badkamer en inloopdouche en gedeeld terras en zwembad.

Programma

Het programma bestaat uit sessies van 1 ½ uur, afgewisseld met momenten waarop de supervisant de gelegenheid heeft tot zelfreflectie en tot zichzelf kan komen. Het betreft een gevarieerd programma met diverse werkvormen, afgestemd op de persoonlijke doelen van de supervisanten. Tijdens bergwandelingen zijn er diverse sessies gepland, te midden van indrukwekkende uitzichten. Gedurende de maand oktober is het klimaat in Spanje bijzonder aangenaam.
Voorafgaand aan de midweek vindt er een (online) kennismakingssessie plaats en worden de doelen besproken. Globaal heeft de midweek het volgende programma:
  • Maandag: vlucht naar Malaga en 1 a 2 sessies (afhankelijk van de vluchttijden)
  • Dinsdag: Wandelsessies in de natuur
  • Woensdag: 2 sessies in de ochtend
  • Donderdag: wandelsessies in de natuur
  • Vrijdag: 1 a 2 sessies (afhankelijk van de vluchttijden) en terugvlucht
Op de woensdagmiddag en -avond zijn er geen ingeplande sessies, waardoor de supervisant vrij is om zijn of haar eigen invulling aan deze tijd te geven. Er wordt op deze momenten geen lunch of diner aangeboden. De supervisant kan ervoor kiezen om te verblijven in het Bed & Breakfast, een stad te bezichtingen, de natuur te verkennen of te ontspannen aan het strand. Er zijn volop mogelijkheden in de nabije omgeving.
Aanvullend op de sessies tijdens de midweek worden er nog 2 tot 3 extra sessies georganiseerd, bedoeld voor de praktische toepassing. De afsluiting vindt plaats met een eindsessie waarin een eindreflectieverslag wordt besproken.
Het aantal vervolgsessies is afhankelijk van het aantal sessies tijdens de midweek.

(Her)registratie

Deze groepssupervisie is 35 uur en dit traject is erkent voor 28 SKJ punten. Het kan ook worden opgenomen als onderdeel van het supervisieplan binnen de opleiding tot Kinder- en Jeugdpsycholoog. Voor opname in het supervisieplan is goedkeuring vereist, waarna 17 ½ studiepunten worden toegekend aan de opleiding tot Kinder- en Jeugdpsycholoog. Helaas levert de groepssupervisie minder punten op. Om hieraan tegemoet te komen, wordt bij verlenging van het intensieve traject met individuele supervisie, het tarief voor individuele supervisie verlaagd van €105 naar €85.

5-daagse (all-inclusive)

Ervaar een verrijkende supervisie midweek te midden van de prachtige natuur in de luxe van Dos Iberos Luxury Boutique Bed&Breakfast in Andalusië, compleet met wandelsessies in de bergen met panoramische uitzichten!
€100
per persoon / per uur

Inclusief
Vlucht met handbagage
Transfer
overnachtingen in eigen kamer met badkamer (4×)
gedeeld terras en zwembad
ontbijt (4×)
Lunch (3×: niet op wo.)
diner (3×: niet op wo.)
drankjes tijdens supervisiesessies en maaltijden
Programma
Datum
Beschikbaarheid
Startbijeenkomst
In overleg
5-daagse
14 t/m 18 oktober 2024
3 plekken
Sessies
In overleg