Supervisietraject

large_Ouden_Adriana_den_1_002_1_fc17c5de22_d52d93ccfb_7295468cca_02b239ef31
reeuwijkse_plassen_551fe44951_4597c7da06_8cedf5b40e_8dd5e41827
In afstemming met de supervisant wordt er invulling gegeven aan de supervisie. Er worden altijd doelen opgesteld en per sessie een reflectieverslag geschreven. De inhoud en vorm vindt plaats in afstemming met de supervisant. Ook is het mogelijk om modellen te gebruiken in de supervisie.

Fysiek en/ of online supervisie

Vind je het fijn om elkaar fysiek te ontmoeten met een bak koffie of thee? Fysieke supervisie vindt plaats in mijn eigen woonplaats Bodegraven. Wil jij het gemak van online supervisie? Je hebt geen verlies van reistijd en is dan ook makkelijker te plannen. Online supervisie is ook mogelijk in de avond uren. Ik heb veel ervaring in online supervisie, coaching, vergaderen en lesgeven. Online supervisie kan ook afgewisseld worden met fysieke supervisie.

Wandelsupervisie

Vind jij het ook een heerlijke combinatie om in de natuur te zijn, te bewegen, te reflecteren en jezelf beter te leren kennen? Wil je samen al wandelend op weg naar meer ruimte en persoonlijke groei? De wandelsupervisie vindt plaats bij de Reeuwijkse plassen. We lopen dan een rondje om de Reeuwijkse plassen, heerlijk in de natuur op een verhard pad en dat is ongeveer 1 ½ uur wandelen. Afwisseling van wandel supervisie en fysiek/ online supervisie is ook mogelijk. Sommige supervisanten vinden de wandelsupervisie fijn om alleen als eerste sessie tijdens de kennismaking te gebruiken en / of juist de laatste sessie hiervoor te gebruiken.

Groepssupervisie

Voor 2 personen
€80
per persoon / per uur

Groepssupervisie

Voor 3 personen
€65
per persoon / per uur

Individuele supervisie

€105
euro / per uur